За Д-р Георгиева


Д-р Валя Георгиева

Специалност: Психиатрия

Д-р Валя Георгиева е завършила "Медицинска академия" в град София през 1995 година. От самото си дипломиране работи в областта на психиатрията. Има придобита специалност психиатрия. 

От 1996 година постъпва в "Национален център по наркомании"- гр. София, където без прекъсване работи до 2004 година. От 2005 година до настоящия момент практикува в "Държавна психиатрична болница за лечение на наркомании и алкохолизъм" – град София. 

Доктор Валя Георгиева е придобила професионалната си квалификация и опит, както в резултат на непосредствената работа с пациентите, така и благодарение на постоянните обучения и специализации, които провежда. Сертифицирана е от Калифорнийския университет в Сан Диего, САЩ, Департамента по психиатрия към Университета на Пиза, Италия, а също така и от "Кетеа"-Гърция и "Българската асоциация по когнитивно- поведенческа терапия". 

Един от малкото специалисти в България в областта на Психиатрия на зависимостите, с многогодишен опит в тази насока. Лекува както заболявания, свързани със зависимостта към психоактивни вещества (кокаин, хероин, амфетамини, марихуана и алкохол), така и все по-разрастващите се зависимости към хазарт и медикаменти. 

В дългогодишната си практика на лекар е усъвършенствала методите на психотерапията. Практикува когнитивно-поведенческата психотерапия, мотивационно интервюиране и системната терапия. 

Благодарение на комплекса от прилагани подходи успешно лекува тревожност, паническо разстройство, депресии, стресови реакции и други психични болести.

Д-р Валя Георгиева
Индивидуална практика за специализирана психиатрична помощ
гр. София -1612 , ж.к. "Лагера", ул."Каварна" 8

email: georgieva.md@abv.bg
Запишете час на: 0888 673 843